jennysandin

Ellens resa🌸

Min bättre hälft.

Nu sitter jag här igen med 00 medicinerna och matningen.. Och fylls med en sån enorm kärlek till min man. Han är helt fantastisk.

 

Tänk att den 16 maj 2015 åkte jag hem till honom, utan en tanke på att det skulle kunna bli något mellan oss. Jag var så less på allt som hade med killar och relationer att göra. Jag var verkligen totalt ointresserad av kärlek vid det här laget.

Men jag lovar, innan vi somnade den kvällen (ja, vi sov tillsammans första kvällen, och vi har bara spenderat en enda natt ifrån varandra sen dess), så var jag så jävla kär i den där människan. Aldrig varit med om liknande. Den 31 maj 2015 blev vi officiellt ett par, och det kändes som vi hade väntat en evighet haha!

Och inte en enda sekund har jag ångrat att jag vågade lita på honom och låta känslorna ta över. Han gör mig så lycklig, varje dag.

 

Jag är så tacksam att det är just han som är pappa till Ellen, jag hade aldrig velat dela den här resan med någon annan.

Medans jag knappt vågade ta i Ellen i början, jag var rädd att hon skulle gå sönder, så bara körde han på med blöjbyten och tvättning som om han aldrig gjort annat. Det var liksom inga konstigheter.

Han har inte bara tagit hand om Ellen, han har också tagit hand om mig. Eller vi har tagit hand om varandra – när jag bryter ihop lyfter han upp mig, och när han bryter ihop lyfter jag upp honom.

 

Så som vi har krigat tillsammans för våran fina Ellen..

Det bandet vi har till varandra går inte att bryta, det finns ingen människa på den här planeten som nånsin kommer kunna förstå oss så som vi förstår varandra. Vi har verkligen gått igenom ett helvete, men vi har gjort det tillsammans, och det kommer vi fortsätta med. Tillsammans står vi starka, för Ellen och för varandra.

 

Jag älskar dig Tim. Det finns ingenting vi inte skulle klara av efter vad vi redan gått igenom tillsammans. Det är verkligen vi tre mot världen.🖤

Tacksam för dig varje dag. Tänk att jag fått äran att vara din fru.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennysandin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats